THE STORYTELLING STUDIO

Wil je ook beter je klanten, personeel of doelgroep bereiken? Dat kan door regelmatig te publiceren over wat je doet. Ik kan je helpen aan goed leesbare artikelen voor magazines, casestudies, advertorials, whitepapers en andere teksten.

MIJN KLANTEN

JOUW VERHAAL, MIJN WOORDEN

Overal waar je kijkt, zijn verhalen. Ze liggen in feite op straat. En ook jouw bedrijf of organisatie zit er vol mee.

En juist die verhalen zijn een krachtige vorm van communicatie. Verhalen kunnen generaties lang meegaan, verbinden, betrokkenheid creëren én merken versterken. Want met een goed idee en een geweldig verhaal kun jij impact maken.

OP ZOEK NAAR EEN JOURNALIST OF TEKSTSCHRIJVER? DIT KAN IK VOOR JE BETEKENEN:

Zoek je verhalen voor jouw magazine, personeelsblad of andere (online) publicatie? Kom je simpelweg tijd tekort om interviews af te nemen en artikelen te schrijven? Of laat je dit gewoon liever aan een expert over? Ik help je graag. Als ervaren journalist en tekstschrijver schrijf ik verhalen die je leest van begin tot eind. Voor uiteenlopende bedrijven, organisaties, overheidsinstanties en journalistieke media.

WAT ZEGGEN KLANTEN

Interview journalist tekstbureau Den Haag

ERVAREN JOURNALIST EN TEKSTSCHRIJVER UIT DEN HAAG​

Achter The Storytelling Studio zit freelance journalist en tekstschrijver Thessa Lageman. Ik woon op Scheveningen en heb Journalistiek en Arabisch gestudeerd. Ik heb een brede blik op de wereld, hou ervan om mensen te interviewen, interviews om te toveren tot mooie verhalen en mij continu te blijven ontwikkelen in mijn vakgebied. 

Ik schrijf verhalen die aanspreken, de doelgroep raken en fijn zijn om te lezen, vaak over maatschappelijke thema’s. Denk aan artikelen voor magazines en websites, case studies, advertorials, blogs en white papers. Ook verbeter (redigeer) ik al geschreven teksten.

Mijn klanten zijn bedrijven, organisaties en overheidsinstanties. Bijvoorbeeld: Amnesty International, Vluchtelingenwerk, Consumentenbond, Universiteit Leiden, Vitens, ZonMw en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.